Het bedrijf

Airco service Helmonds, gestart in 1996, is uitgegroeid tot dé autoairco specialist van Breda en omstreken. U kunt bij ons terecht met elke auto, camper of vrachtwagen, klassiek of supermodern, voor alle airco problemen. We zijn niet merkgebonden en repareren uw airco met originele of zeer goede (soms zelfs betere) imitatie onderdelen.  Vanzelfsprekend beschikken wij over het F-gassen certificaat.

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van airco-onderdelen, het leveren en inbouwen van complete aircosets, het repareren van airco's en het verrichten van preventief onderhoud.

 

Onze klantenbestand bestaat uit particulieren, garagebedrijven, leasemaatschappijen, schadebedrijven, aircospecialisten en autodealers. Voor de zakelijke markt vervullen  wij ook de taak als groothandel in airco-onderdelen en sets.

 

We kunnen iedereen ontvangen in ons volledig uitgeruste moderne pand en bieden zelfs aircoservice ter plaatse voor garages en schadebedrijven.

 

U kunt altijd en geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een offerte. Wij kunnen u dan door onze grote voorraad en korte levertijden snel en accuraat tegen een scherpe prijs van dienst zijn.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 12:00 en van 13:30 - 17:30

Locatie